botenbank

Slam Official Clothing Partner van de HISWA te water

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De HISWA te Water heeft Slam geselecteerd als kledingpartner voor de aankomende editie die van 4 tot en met 8 september 2019 in de Batavia Haven van Lelystad gehouden wordt. Niet alleen de organisatie, maar ook alle vrijwilligers worden door Slam passend gekleed. Voor Slam een unieke gelegenheid om de laatste collecties te tonen aan zowel de bezoekers als de exposanten.

“Vorig jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Batavia Haven en hebben we er een succesvolle editie van gemaakt. Dat heeft ons gemotiveerd om er dit jaar een nog mooier evenement van te maken. Als organisatie wil je dit ook letterlijk en figuurlijk uitstralen. We zijn dan ook zéér verheugd dat Slam partner is geworden van de HISWA te water”, aldus Arjen Rahusen, directeur HISWA te water.
Slam

Casual, crew en zeilkleding

Naast zeilkleding biedt Slam ook een ruime casual en crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter gedeelte, aangeboden bij watersport retailers en lifestyle winkels. De crew collectie is een zogeheten Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is. Hierdoor bij uitstek interessant voor teams en bedrijven, bijvoorbeeld als personeelskleding. Bijbestellen is immers altijd mogelijk.

“Onze zeilkleding is bij veel zeilers goed bekend. De samenwerking met de HISWA te water is voor ons een perfecte gelegenheid om ook de andere collecties aan het watersportpubliek en het bedrijfsleven te laten zien. We hebben zelfs een team helemaal gericht op Corporate Wear, waarbij de specifieke wensen en eisen van een bedrijf in een speciaal gemaakte collectie worden verwerkt”, vult Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux, aan.
Slam

Speciaal aanbod voor standhouders HISWA te water

Om standhouders de gelegenheid te bieden hun personeel in de juiste sfeer aan te kleden, heeft Slam Benelux een speciaal aanbod opgesteld voor een viertal collecties. Voor meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen met één van de Slam medewerkers via info@slambenelux.nl of 071-3013459.

Over Slam

Het zeilkledingmerk is opgericht in 1979 in het Italiaanse Genua, is een internationaal topmerk waar technische functionaliteit combineert wordt met Italiaans design. Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen. Zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist.

Slam Benelux
Veerpolder 5-i
2361 KX Warmond
071-3013459
info@slambenelux.eu
www.slambenelux.nl

Share.

Leave A Reply

© 1996 - 2020 BotenBank.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.