botenbank

Nominaties HISWA Boot van het Jaar 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De vakjury van de HISWA Boot van het Jaar 2019 verkiezing heeft onlangs de genomineerde boten bekend gemaakt. Deze runner ups zijn te zien tijdens de HISWA te water van 4 t/m 8 september a.s. in de Bataviahaven van Lelystad.

Oceanis 30.1

Beneteau Oceanis 30.1

Waar een kleintje groots in kan zijn. De benjamin in de line up van Beneteau’s toerzeiljachten benut iedere cm2 aan boord nog efficiënter waarmee een ruim en comfortabel interieur ontstaat. Verkrijgbaar in drie kielvarianten. Een vaste kiel in twee verschillende lengtes, een kiel/midzwaard uitvoering of een liftkeel voor nog betere droogvaleigenschappen. Dubbele roeren en stuurwielen maken een ruime kuip.
9,53 m x 2,99 m x 0,95/1,88m
www.nova-yachting.nl

Viko S35

Viko S35

Een competitieve Performance – Cruiser, ontworpen door de jachtontwerper Sergio Lupoli. De S35 is een sportief zeiljacht met dubbel stuurwiel en opklapbaar zwemplatform. De kuip is ergonomisch verantwoord met de grootschoot onder handbereik van de stuurman. Zowel in de kuip als in het interieur is lekker veel bergruimte te vinden. Optioneel ook leverbaar in 3-huts versie. Viko Yachts produceert ruim 30 jaar zeilboten, voornamelijk trailersailors. De Viko S30 en S35 zijn de eerste kajuitjachten van deze werf. In het oog springt de prijs die vanaf €60.000,- uitermate scherp te noemen is voor een flinke 35 voeter.
10,88 m x 3,74 m x 1,90
www.connectyachtbrokers.nl

 Astrea 42

Fountaine Pajot Astréa 42

‘s Werelds meest geprezen catamaranbouwer is producent van droomjachten. Een Catamaran van Fountaine Pajot wordt gebouwd op maat van de klant. Classic, met een maximaal aantal cabines.
Lounge, met een extra grote leefruimte. Of Maestro, voor de veeleisende privé-eigenaar. De nieuwe Astréa 42 is in alle versies een ruimterevolutie. Geen enkele andere cat van deze omvang biedt zoveel leefruimte. Een king-size salon, royale hutten, een 12m2 grote compleet uitgeruste cockpit en een decadente loungeruimte op de boeg van een dikke 3m2. Ook uniek zijn de vier badkamers en de grootste eigenaarsuite in haar klasse.
12,58 m x 7,20 m x 1,25 m
www.newpointmoverbo.nl

Atlantic A500 Convertible

Atlantic A500 Convertible

Groot geworden met polyester motorjachten heeft Atlantic Motoryachts voor de nieuwe A500 echter gekozen voor aluminium. Deze ommekeer in materiaalkeuze draagt bij aan het strakke ontwerp van het jacht en vergroot de flexibiliteit om custom te bouwen. Met strakke lijnen, caribeanblauwe romp en elektrische cabriotop is de nieuwe Atlantic een echte eyecatcher. De 16.5 meter lange cruiser ademt de luxe die je mag verwachten van een jacht in deze klasse. Hoogwaardig materiaalgebruik en een mate van afwerking die perfectie als norm heeft.
16,50 m x 4,65 m x 1,25 m
www.hollandboat.nl

Vedette Navigator 35

Vedette Navigator 35

Hollandse jachtbouw die het mooie van vroeger heeft weten te combineren met het prettige van nu. De Vedette Navigator 35 heeft een steilsteven, bakdek met de opbouw erachter, ronde patrijspoorten en een uitzicht in het stuurhuis die de naam van de boot eer aandoet, uitzicht rondom. Hoe klassiek van nu wil je het hebben. De Navigator 35 is een multiknikspant met een CE type B keur. Een tochtje op zee mag dus van Brussel. Een Nanni van 85pk is standaard, andere vermogens/merken kunnen uiteraard ook.
10,65 m x 3,90 m x 1,00 m
www.vedette.nu

Domani chase boat

Domani E32chase boat

De romp van de nieuwe Domani E32 is specifiek ontwikkeld om uit de accucapaciteit een maximaal bereik te halen. 100% efficiëntie is het doel wat een verschil is met zomaar een elektromotor in een fossiele boot plaatsen. De Domani E32 is uitgerust met een Torqeedo Deep Blue-motor. De snelheid ligt tussen 7 en 20 knopen. Op maximaal bereik kan de DOMANI E32 van Amsterdam naar Oostende varen zonder aan de lader te worden aangesloten. De boot wordt geassembleerd op een nieuwe locatie in Amsterdam. Belgisch design met een Nederlands kwaliteitslabel.
9,50 m x 2,70 m x 0,90 m
www.domaniyachts.com

De HISWA te Water wordt gehouden van 4 t/m 8 september 2019 in de Bataviahaven van Lelystad. Meer info op www.hiswatewater.nl

Share.

Leave A Reply

© 1996 - 2020 BotenBank.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.